(Android/iOS) Parkour Race - FreeRun Game cheat code nieograniczona liczba kluczy
Feb 24, 2022 2:41:46 GMT
Post by mispdantligocoo on Feb 24, 2022 2:41:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code nieograniczona liczba kluczy ▞▞▞
▞▞▞ Parkour Race - FreeRun Game 2022 version ▞▞▞
Super gra Polecam!!!
To ma tak wiele reklam, najwięcej reklam, jakich kiedykolwiek doświadczyłem w aplikacji, tak denerwujące. Rozumiem, że reklam jest niewiele, ale reklamy są niesamowicie masowe, reklamy zajmują 70% czasu niż odtwarzanie. Jednak gra jest dobra
Mega się zacina nie da się sterować (chociaż trochę dobrze) strasznie dużo reklam (wiem ze jak się wyłączy internet do nie ma ale wylaczylam i dalej są )a wygląda tak fajnie Naprawcie te błędy a dam (moze ) maksymalnie 4 gwiazdki
Zajebista gra dałem pięć gwiazdek boprostu fajną gra po gra
dałbym mu 5 gwiazdek, gdyby przestał się zawieszać. chcę wydać pieniądze na tę grę, ale mi na to nie pozwalasz. gra ciągle się zawiesza. moje urządzenie to Xiaomi mi play. proszę napraw to.
Ta gra jest bardzo fajna, z wyjątkiem części, w której musisz powtarzać etapy, nie musi się ona kończyć, ale powtarzanie wszystkich etapów jest mniej zabawne
Parkour Race - FreeRun Game Sport miqa
Bardzo super ocena 1000 na 10
gra jest naprawdę niesamowita i grywalna! Ale czy możesz dodać do gry multiplayer, wtedy gracze z całego świata mogą grać z innymi, a przyjaciele mogą również stworzyć pokój i grać razem. poza tym wszystko w tej grze jest niesamowite!
Ta gra jest świetna dla każdego iw każdym wieku. Swoboda wykonywania różnych przewrotów za każdym razem nadaje grze zupełnie nowy aspekt. Gorąco polecam tę grę. Plus to nic nie kosztuje.
Uwielbiam to, ale.. Jest kilka rzeczy, które polecam 1. Aby móc zmienić nazwę 2. Aby móc zobaczyć tabelę liderów zwycięzców 3.Aby nie mieć reklam za darmo 4. Tonbe będzie w stanie pokolorować typ nazwy 5. Wybrać mapę 6. Aby była online 7 finał: proszę, aby skóra sansów miała kształt głowy jak sans i aby sansy miały oczy, również dodaj zły tryb czasu dla skóry sans. 8: jeśli to możliwe, zrób również sanses black nose i gaster blaster. Dziękuję Ci. To wszystko była rada do wprowadzenia zmian.
Dobre animacje i tak dalej, ale trochę utrudniają wygraną. Gram od 3 dni i jestem na poziomie 347. Ale fajnie jest zobaczyć te animacje.
Parkour Race - FreeRun Game Sporto xrzo
Parkour Race - FreeRun Game Esportes zyyc
Kozak Kozak jest gra
Karate King Kung Fu Fight Game Vaidmenų žaid. bmpp
To wspaniała gra, ale chcę, abyś dodał więcej skórek i tras, które można kupić za pieniądze. Dodaj również nowe kursy. Jego powtarzalna natura po pewnym czasie może się znudzić. Zrób też coś z odradzaniem się. To frustrujące, gdy przed tobą ktoś Respawn. Ogólnie to dobra gra
Bruh zrób coś z lagami, mam dobry telefon, ale gra czasami chce się lagować. A reklamy są tak irytujące, że dałbym 5 gwiazdek, ale nie. Dopóki nie naprawisz, gra da 5 gwiazdek
Ta gra jest fajna, ale niektóre poziomy są takie same i jest za dużo reklam. Za każdym razem, gdy wygrywasz, dostajesz reklamę, która jest denerwująca, ale poza tym animacje są dobre, a mechanika gry jest fajna.
Tak wiele reklam, że jest to pozbawione radości doświadczenie, które z każdą mijającą chwilą sprawia, że czujesz się trochę bardziej pusty.
Taka dobra gra z tak dużym potencjałem! Szkoda, że ma tak wiele reklam. Moje rodzeństwo rywalizowało w codziennych wyścigach osobno na naszych telefonach i myślę, że byłaby to świetna gra, gdyby programiści pracowali więcej z codziennymi wyścigami, uczynili poziomy nieco trudniejszymi i usunęli stałe reklamy. 15-sekundowy wyścig, a potem 20-sekundowa reklama? Pospiesz się. I reklama do rozegrania codziennego wyścigu, który jest jedyną zdalnie wymagającą częścią gry? Na serio? Niestety, odinstalowuję po kilku dniach.
Ta gra jest bardzo wciągająca. W ciągu 24 godzin od instalacji rozegrałem już ponad 400 poziomów. Jest kilka reklam, ale włączam telefon w tryb samolotowy, aby tego uniknąć.
Gra fa fana, ale niestety z bardzolagiem jeden poziom 874 jest i przechodzi w zwrotu z botów, ale przechodzi na metę i przez to nie da się przejść dalej. Jak to naprawicie to z powrotem będzie 5 gwiazdek
Fajma
Super gra 😃
Pomysł dobry, grafika dobra, ale sterowanie jest tak czułe, potrzebuje też trochę efektów dźwiękowych, w sumie mi się to nie podobało
Gra jest przyzwoita i trochę przyjemna, ale po każdym wyścigu są zawsze 2 reklamy, co jest naprawdę denerwujące i nie wydaje mi się, żebym cieszyła się grą. Poczułem więcej czasu na oglądanie reklam niż granie niestety.
Aplikacja Ales Gut
Gra jest fajna. To typowy festyn reklamowy, na którym będziesz krytykowany przez reklamy na każdym możliwym kroku, co jest dość oczekiwane w dzisiejszych czasach w darmowej grze, ale wersja bez reklam byłaby słodka. Przeprowadziłem eksperyment na kilku poziomach i nie byłem w stanie przegrać, mimo że wykonałem jeden skok z rury, co dało mi niewielki wzrost pędu, więc utrzymujesz go i dosłownie nie możesz przegrać. Udało ci się przejść przez pierwsze 250 poziomów w ciągu 2 dni. Zrób próbę czasową, aby rywalizować z innymi graczami.
Dobrze
Czemu tak trudno uzyskać płeć Son Goku
Parkour Race - FreeRun Game กีฬา fewi
Zajbista gierka
To naprawdę fajna gra i uwalnia mnie od stresu... ale jedną rzeczą, którą należy poprawić, jest to, że skakanie, ślizganie się i wspinanie nie powinny być automatyczne. Edytuj : powinny również zmniejszyć liczbę reklam.
fajna gra
Dobra gra
Bardzo gra w foremki do ciastek. (NUDNE) Bardzo podstawowa gra. Po prostu ślizgasz się w lewo iw prawo. Graj przeciwko BOTOM. 4-latek by się nudził. Nie pobieraj tej kiepskiej wymówki dobrej gry. Również REKLAMA!!! JEŚLI ZAMIERZĄ Z NAS OGLĄDAĆ REKLAMĘ, PRZYNAJMNIEJ SPRAW, ABY GRA WARTO W TYM CZASIE!!. to wszystko