(Android/iOS) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight מטבעות מחולל רמאות
Feb 24, 2022 2:38:35 GMT
Post by mispdantligocoo on Feb 24, 2022 2:38:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מטבעות מחולל רמאות ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
מעולה הלוואי שכמה דמויות לא יעלו כל כך הרבה אבל אני אוהב את המשחק הזה וגם פיקולו יותר טוב מגוקו וזה לא הגיוני אז בבקשה תקן את זה
המשחק הכי גרוע אי פעם!!!! המשחק הזה איום ונורא, אל תשקול אפילו להוריד אותו קודם כל, הבנתם את השם שגוי, אף פעם לא הבנתם שם אחד של הדמויות, זה פשוט רע שנית, כשאתם משחקים, המגן לפעמים לא יעיל מה שנותן ליריב יש סיכוי רב לנצח אותך. שלישית, כשהשתמשת באותה דמות כדי להילחם זה בזה, היריב שלך תמיד חזק יותר, זה פשוט מטומטם נורא😑 הלוואי שיכולתי לדרג את זה באפס
משחק הכי טוב בעולם!!!!!!!!!!!!!!
המשחק הזה הוא המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם אבל הסיבה לדירוג ארבעה כוכבים היא בגלל שלמשחק הזה יש הרבה בעיות כמו הרבה פרסומות ושמות הדמויות מאויתים לא נכון בבקשה תקן את זה ואז אני אתן לך חמישה כוכבים
אתם עשיתם משחק פנטסטי שהוא מדהים אבל אני לא אוהב את העובדה שאני צריך לחייב את המאנה שלי כמעט בכל פעם לתקן את זה ואני אתן לכם את הכוכבים הנותרים שלך. משחק מדהים
אני ייתן לזה 5 כוכבים אם הם היו מסירים את הבאג שהיית עושה מגה מתקפת והם פוגעים בך עם כדור אנרגיה הם עוצרים ומחכים עד שתתקיפו והם יוסיפו עוד אנימה כמו שבעה חטאים קטלניים, הגיבור שלי ושלום אחד ☺
מזדקן ומשעמם ממש מהר. כל מה שזה רק מי יכול קודם כל ספאם את אותם כפתורים שוב ושוב וזה מי שינצח. 1/10
האפליקציה הייתה גרירה בהתחלה אבל אין xp וזה אומר ש-1. יש דמות אחת הכי טובה והיא לא משתנה ולא נתונה לוויכוח (מקרובה) ו-2. זה אומר שהוא משעמם די מהר למרות שהמשחק די גבוה איכות ומהנה, אם יוסיפו xp זה יהיה מדהים.
המשחק היה כיף אבל חזר על עצמו מאוד והדמות הכי טובה לדעתי להשתמש בה (MUI Goku) הייתה תוספת בתשלום שהוצאתי עליה כסף, ופשוט נמאס לי מזה
הרעיון מעניין אך מבוצע בצורה גרועה. פשוטו כמשמעו הורדתי את המשחק לפני 15 דקות, עליתי כל רמה עד לגולדן פריזה והתוסכלתי מכדי להמשיך. בדרך כלל אם אתה מקבל מכה אתה לא יכול לעשות שום דבר עד שהשילוב של היריבים שלך יפסיק. גם ממה שאני יכול לומר אחד המהלכים של GF הוא בלתי נמנע. אם כל המשחק הוא כזה אז אני לא רואה טעם לשחק.
Stickman War: Sword Games ב-App Store
זה כיף אבל אני שונא כמה דמויות ננעלות מאחורי חומת תשלום, האם הדמויות בתשלום יהיו זמינות אי פעם לרכישה במטבע המשחק?
המשחק הוא באמת אחד ממשחקי הסטיקמן הטובים ביותר, אבל הסיבה שהם לא משתמשים בשם הנכון של הדמויות היא בגלל חוקי זכויות יוצרים. הם לא הכינו את המשחק עם bandai namco אז כדי לא להיתבע על הרבה כסף הם משנים את השמות.
משחק מהנה מאוד
Play Ice Cream Sundae Maker on FOG.COM ... Play Brave Warriors on FOG.COM ... Play these free games on any Android, iOS or Windows device.
המשחק הזה חלש כי נתת לכמה בוסים יותר כוח שקשה לחלק מאיתנו לנצח
Mobile Counter Strike (MCS) APK - Latest version 1.7
כל כך הרבה באגים, כשאתה מתחיל קרב מחדש זה לא מאפשר לך לשנות, גם אתה לא יכול לעשות כל כך הרבה שילובים
-
פרסומות של 30 שניות אחרי כל קרב של 10 שניות זה די מגוחך. בכל מקרה, יש לתבוע את החברה בגין הפרת זכויות יוצרים.
זה משחק טוב לשחק אבל הספאם מעצבן. נסה לגרום ל-ki blast לזמן קירור של שתי שניות
זה משחק די כיפי אבל אני חושב שהאנימציה יכולה להיות טובה יותר ואני לא מתכוון למראה אני מתכוון כמו איך שהדמויות זזות וההתקפות יכולות להיראות מגניבות יותר אבל חוץ מזה אני חושב שזה משחק מהנה ומגניב👍
המשחק הזה הוא מאוד בתחומים רבים. האיכות טובה מאוד 👍 ואני אוהב את הדמויות אבל אני נותן לה ארבעה כוכבים בגלל החלק של הכסף.
משחק טוב אבל פיקו כל כך חזק שהוא לא הוגן בבקשה הוסף גיבור חינם כי חזק בבקשה הוסף גיבור שאתה יכול לקנות עם מטבע או לשדרג את הגיבור שלך אגרוף hp או כוח
מדהים מדהים
המשחק הזה בעצם כל כך מהנה שאני אוהב את האנימציה ואת הריבים והכל, אבל מה שמבאס זה הדקדוק שלך אחי ולמה בולמה או איך שלא קוראים לה במשחק הזה אומר "הבסנו אותו/ה כאילו אני עשיתי את כל העבודה.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Laga enic
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action jziz
המשחק הוא הכי טוב אבל הבעיה שלי היא שאני צריך למחוק את המשחק בגלל סיבה כלשהי כשאני מתקין את המשחק מחדש אחרי חודש הדמות שלי הכל מהדברים והקשת שאני משלים כולם מסירים כלום לא נשאר פשוט איבדתי את כל העבודה הקשה שלי בעוד שנה בדיוק יצא לי למחוק בעוד חודש זה כל כך גרוע עכשיו אני מוחק משחק כי אין לי מה לעשות אני מקווה שמיים רך לראות את זה
צולע שולט ביותר מדי מודעות. אם היריב תופס אותך לשנייה ללא שמירה אתה מת, מכה אחת ואתה המום אין מוצא מקרב תגרה. יותר מדי פרסומות מטורפות!!!
אני מאוד כועס שזה לא יכול להתקין. בכל פעם שהוא מגיע ל-64% או 43% הוא מתחיל מתחילת תהליך ההתקנה. הם באמת חושבים שיש לי קצת כסף לבזבז בקלות😕
המשחק הזה ממש טוב הוא משחק טוב והוא נראה טוב. הבעיה היחידה היא שרמות הקושי קצת קלות מדי. נסה להפוך את הבינה המלאכותית לקשה יותר לנצח והיא מקבלת 4 כוכבים
גרפיקה טובה בבקשה להוסיף קצת מוזיקה במשחק וגם לתת לדמויות את סגנון הלחימה שלהן
משחק ממש הגון. זקוק לשיפורי הגדרות נוספים כמו גודל ומיקום עבור הפקדים שלך כדי שתוכל לקבל התאמה אישית משלך, עשה אפשרות כך שאם אתה פותח סיבוב גלגל זה אוטומטית נותן לך פרס אז תמשיך כך שלא אצטרך להמשיך לחיצה לקבלת הפרס. אבל משחק ממש טוב אני בהחלט ממליץ להוריד ולתמוך בהם. תודה
Früchte Link - link puzzle Geduldsspiele ljvx
זה משחק טוב אבל הדבר שמונע ממני לרצות לתת לו חמישה כוכבים זה המחירים כמו מי ישלם 2.00$ עבור חבר אחד אבל אני מבין שאתה צריך להרוויח כסף באיזשהו אופן אבל לעשות את gomu ssj כחול ו-gete blue ו גומו אולטרה עלה כסף ממש הרגיז אותי אבל חוץ מהמשחק הטוב הזה רק אני אישית מדבר
זה משחק טוב אבל מוצא תכונה קטנה ומשעממת כמו התחברות לפייסבוק יש להוסיף כדי שנוכל לשחק עם החברים שלנו וזה יעזור לפופולריות מכיוון שתתבצע רשת אז בבקשה שדרג
משחק רע מאוד אתה אפילו לא יכול לתקוף מישהו במשחק ואני רוצה לשחק עם אח שלי אני לא יכול לשחק איתו זה מראה שאתה צריך להשלים את מצב הסיפור אלוף 2
אני אוהב את זה כי בחיים שלי לא ראיתי משחק פעולה מנסה את המשחק, זה יפחית מתח המשחק הכי טוב אי פעם אני נשבע תנסה את זה אתה תאהב את זה אפילו צריך לדרג אותו בבקשה תן לי לעודד אותך תודה לך יוצרים
יתרונות: המשחק ממכר וגורם לך להתגעגע לגיבורי הילדות שלך. הגרפיקה ממוצעת אבל המשחק באמת יכול לבדר אותך. שווה לשחק. חסרונות: פרסומות מוגזמות אבל עסקים זה עסקים. כפתור ההגנה לפעמים לא עובד. רשימת משאלות: שפר גרפיקה על כוחות. הגרפיקה על הדמות מעולה. אין צורך לשפר מכיוון שמדובר בגיבורי מראה סטיקמן. 1v1 נגד שחקנים אנושיים בבקשה. הוסף פעילות שתשפר את היכולות. אתה יכול להרוויח מזה כסף.
המשחק הזה טוב אבל צריכים להיות יותר קולות לא אותו דבר
זה משחק נהדר אבל במצב PvP זה אותו דפוס ואותה נעילה בכל פעם אגרוף, אגרוף, אגרוף, פיצוץ, אגרוף, אגרוף, אגרוף, פיצוץ והם ממשיכים לעשות את זה עד שהם מנצחים. IM מתיר את ההתקנה ומשאיר 0 כוכבים. 5 כוכבים עד שנוכל לקבל שידור מיידי או משהו דומה כדי לצאת מהמנעול הזה
זה בסדר לעשר דקות, אחרי זה נהיה משעמם. אין בזה כלום, אין התפתחות אופי. אין מיומנות אמיתית. הקושי מבוסס רק על כמות הנזק שה-npc עושה, הם למעשה לא נלחמים בצורה שונה בהרבה. השקיעו יותר זמן בצפייה בפרסומות מאשר במשחק
משחק מדהים אני מאוד אוהב אותו חוץ מזה שיש דמויות קטנות תמשיך בעבודה הטובה
הקרב פשוט כל כך תפל וחוזר על עצמו. החזק בלוק כשהם תוקפים, הכו אותם בחזרה מיד, חזור. השילובים זהים, ואין דרך לשנות את המהלכים או לשבור חסימה. הבינה המלאכותית יותר מטומטמת מסלע, לא הייתי מציעה זאת עד שתוסיף עוד גיוון. נ.ב. איזון הדמויות ממש גרוע, כמה מהדמויות היקרות ביותר גרועות בהרבה מאחרות.
ארכיון קטגוריות: אפליקציות / ROM - News by Xiaomi Miui Hellas
משחק כיף ברמות
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Aksyon hicd
אני אוהב משחק זה מאוד מאתגר! להילחם במחשב דורש הרבה עבודה ואני אוהב את זה! הטיפ שלכם עבורכם הוא שכדי להפסיק לפרסם מודעות בכל קרב - יש 4/5 מוצק
אני משנה את דעתי המשחק נכבה בכל פעם שאני לוחץ על משהו או שהוא פשוט מתיישב.
זה עובד אבל יש בעיה שקניתי היום אבל בפעם הראשונה שניסיתי אבל בפעם הבאה שאני רוצה לשחק עם הגיבור טורה ראיתי שהוא נעול למה? ?TT
אני לא אוהב את זה זה מבאס כי זה יהיה מגניב שיהיו עוד התקפות מיוחדות ולמה אנחנו צריכים להרים כל כך הרבה כסף כדי לקנות דמויות והלוואי שיהיו עוד התקפות וכאלה