Post by mispdantligocoo on Feb 24, 2022 2:28:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy mnoho peněz ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Journey 2022 version ▞▞▞
Ne to, co bylo inzerováno před stažením!! vy všichni děláte totéž, přimějte nás stáhnout si hru a nikdy se nedostanete k části, která byla ukázána!
Angry Birds Journey Câu đố ptob
Dlouho jsem nehrál, protože mě všechny AB hry nudily. Takže jsem byl nadšený, že se vrátím a najdu nějaké nové! Tohle zatím opravdu kopejte!
tlačítko "další" je vpravo dole.. nejhorší místo, jaké může být.. 2 hvězdičky jen z tohoto důvodu.. jeden dobrý důvod, prosím, "proč bych si měl poranit palec?" odinstalováno..
skvělá hra, která přináší tolik vzpomínek, ale úroveň by měla být o něco těžší
Od předchozí hry Angry bird se tato hra stala zajímavější, ale grafika byla mnohem lepší než nyní.
Moje první recenze po odehrání několika úrovní byla 4*, ale o pár minut později hra zamrzla a vůbec nefunguje.1*. Odinstalovat.
Angry Birds 2 bylo mnohem lepší a mělo ve hře mnohem více věcí na práci
prostě není taková zábava. epos je nejlepší rozzlobení ptáci a druhá část je další nejlepší. velmi zakrnělé ovládání
Angry Birds Journey Geduldsspiele gzo
Je to opravdu dobrá a odpočinková hra. Stále se mi to ale samo vypíná a už to nejde
Hra je skvělá a podpora rychle reaguje, když se stane něco zvláštního. Utratíte více peněz, než si myslíte, ale díky nákupům je hra zábavnější. Aktualizace: Přestal jsem utrácet (mám splátku hypotéky...) a přestal jsem postupovat. Body Play zjevně nelze v Journey použít. Volba ptáka na základě situace by byla skvělá - stále zábavná, ale mnohem příjemnější, pokud na ní můžete shodit více než 100 $ týdně. Budu se muset znovu podívat na AB 2.
Angry Birds nikdy nezklamou 👍
Myslím, že je to v pořádku, ale nepřipadá mi to jako Angry Birds. AB 2 byla docela dobrá, ale také chytla peníze. V tuto chvíli chci jen mít možnost znovu hrát ty původní. (Konkrétně AB 1 a AB sezóny). Sakra, i kdybyste si je museli koupit v obchodě s aplikacemi, udělal bych to.
Za prvé, tato hra není jako stará hra rozzlobených ptáků, nová grafika je jako karikaturista a nesnáším omezený život v každé hře, kterou systém byl, a na tuto hru také toto je moje zpětná vazba
cheat game..jak prasata letěla, ale neumřela..nejhloupější hra, kterou jsem kdy hrál..angry bird je z této hry logičtější..hloupý vývojář. chci jen peníze hráče..
Takže jsem aktualizoval hru a NENÁVIDÍM funkci vibrací, ale není tu žádné tlačítko, které by tu věc vypnulo!! Jinak mě tato hra opravdu baví; Líbí se mi, že využívají své „síly“ při dopadu a že je můžete během hraní napájet. Grafika je také zábavná, kromě případů, kdy se například balónek zasekne na kousku pozadí a já musím restartovat úroveň a v restartované úrovni ztratím 3 bubliny síly. Tato hra je zábavná, ale stále se mi zdá, že chybí. . Má původní vzorec Angry Birds, ale existuje mnoho nových funkcí, díky kterým je pro dlouhodobé fanoušky nepříjemná. Pokud je to pro někoho první hra Angry Birds, může to být zábava! Pokud však existují starší fanoušci, kteří si chtějí zahrát, možná to zkuste a uvidíte, zda je to příjemné.
To je v pořádku...není tak dobré jako naštvaní ptáci 2
návod nikdy nekončí a kazí hru!!!
zatím si hru užívám. počká, než udělí další hodnocení... zatím je v raných fázích.
Takže miluji tuto hru, ale poslední tři dny je zaseknutá na jedné úrovni, to se nezmění, nedovolí mi to připojit se k bonusovým věcem, které má, prostě mě to udržuje stále na stejné úrovni. Nechci mazat a znovu instalovat v případě, že ztratím svou úroveň
Tato hra je opravdu špatná. Síly ptáků nemůžete používat, když chcete, aktivují se samy. Design úrovní je nudný. Nemůžete zaměňovat ptáky v různých situacích. A oni se snaží ze všech sil, aby byla úroveň nespravedlivá, ne obtížná. Také, když použijete černého ptáka k vyhození struktur, buď se zrodí, nebo spadnou přímo dolů
Zatím jsem ve hře nenarazil na žádné kyvadlo. Na jaké úrovni by měli být?
Tato hra je na hovno. Jak děláte prkna tvrdá, s pouhými 15 ptáky a 3 strukturami ke zničení, bez ptáků zdarma nebo čehokoli jiného, co by vám pomohlo. Přímo 🗑
Byl jsem AB, co si pamatuji.Hrál téměř každý zápas AB. Ale tahle...tato hra je odpad. Zatímco umělecký styl je v pořádku, hratelnost, design úrovní, ptáci a téměř vše je silně zaléváno a utlumováno. Připadá mi to jako laciný úlet. V hádance se soustředili příliš mnoho než původní fyzika. Je to obtížné, ale ne v dobrém slova smyslu, chci říct, že téměř každý AB je znovu hratelný, můžete hrát staré nebo těžké úrovně a překonat své předchozí skóre. skóre 3/10
Hra má pěkný aktualizovaný vzhled, ale nelíbí se mi, jak změnili fyziku některých ptáků. Líbilo se mi, jak můžete poklepáním na obrazovku přimět Chucka, aby se vrhl na bloky, ale teď to do dopadu nic neudělá. Nelíbí se mi, jak bomba exploduje okamžitě po dopadu, místo aby se odrazila a odpočinula a pak explodovala. To je v pořádku. Preferuji Angry Birds 2.
Angry Birds Journey je více než zklamáním a mám tolik otázek. Zdá se, že Rovio ztratilo cestu s Angry Birds, tato hra je nudná a bledá ve srovnání s originálem. Proč jsi tak změnil Angry Birds Rovio? Proč se schopnosti již neaktivují při klepnutí, ale při dopadu? Proč neexistuje systém hodnocení hvězd? Proč jsou zde cíle, které nám ukazují, kam mířit? Proč existují hloupé animace předtím, než ptáci narazí na bloky? Proč jsou zlá prasátka hranatá?
hra se zhoršila a více se líbí dítěti? fyzika je taky divná. šťastný, že mám nové rozzlobené ptáky, zklamaný, že to bylo tohle.
Líbí se mi hratelnost a výzva, ale platit 1500 £ za květiny/kachny atd. je příliš drahé, když během hry nikdy tolik nedostanete. Pravděpodobně to smažu, abych byl upřímný.
Angry Birds Journey Sestavljanke wjq
Tato hra se mi moc líbí a je opravdu dobrá pro malé děti.
Frustrující, špatným způsobem. Klec kolem některých ptáků je téměř nemožné rozbít. Buďte připraveni ztratit 2-3 ptáky, kteří se je snaží zlomit. Pro jistotu odinstalování
Teprve začalo, ale zatím v pohodě.
Je to dobrá hra, ale před měsícem by se nenačetla do úrovní. Dva týdny poté se to přestalo načítat do hry úplně.
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Экшен wsc
Perfektní arkádová hra
Tato hra mi připadá tak jednoduchá, že je to skoro urážlivé. Schopnosti se aktivují automaticky, některé mapy mají dokonce cíle, které, když je zasáhnete, automaticky uspějí. Je téměř nemožné selhat na úrovni.
Zatím je to úžasná hra! 👍🏻 Je zábavné hrát a má to skvělé efekty. ❤️ Běžte, malí naštvaní ptáčci! Jít!!! 🐦
Před napsáním této recenze jsem si to stáhl a hrál 30 minut přímo. Jedná se o pěkné přepracování předchozí klasické verze hry Angry birds. Také zatím žádné jednotlivé reklamy a ano, můj internet je zapnutý. Pěkná struktura příběhu pro hru. Doporučuji všem. Už je to docela návykové.