Post by mispdantligocoo on Feb 24, 2022 2:15:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים אינסוף כסף ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Cooking Mama: Let's cook! Educational nrnv
הרבה יותר מדי קורה, יותר מדי מודעות ורצון שאנשים יוציאו. זה הוסר לאחר 5 דקות. שיחק במשחקי בישול רבים אבל מעולם לא היה לי כל כך דחיפות לקנות חבילה או לצפות בפרסומות.
איך אתה אמור לנצח את הטיימר כשהמשחק לא נותן לך? אתה מנסה לטחון את הבשר במהירות והידית נופלת מהמטחנה.... ברצינות? מאוד מאוד מאוכזב! מיותר לציין שאני מסיר את ההתקנה.
אוף יש כל כך הרבה לא בסדר בזה שאני לא אוהב. זה מבאס כשמפתחים מנסים ליצור גרסת אנדרואיד למשחק DS/3DS, כי זה בדרך כלל אף פעם לא עובד. מריו קארט, מחנה כיס במעבר בעלי חיים, רעם פוקימון, וזה. מפתחים מנסים להפוך את המשחק הזה לטוב יותר מאמא הבישול המקורית, הם בהחלט נכשלו. הלוואי שזה היה כמו המקור, במקום שיהיה לך מה לדאוג מכל הדברים האחרים האלה. זה גם מאוד קשה עם בקרות מגע.
זו לא דרך מהנה או אפילו מציאותית לבישול. המוזיקה היא לופ של 3 שניות והפרסומות מגוחכות. עשיתי 3 מתכונים ואפילו לא ניסיתי לעשות בהם טוב וקיבלתי ציון מושלם. אל תקבל את זה אלא אם כן אתה אוהב להאזין למוזיקה מחורבן ולעשות משימות משעממות
Cooking Mama: Let's cook! Educational nxd
אני אוהב לבשל ובמשחק הזה אני יכול לבשל בלי בלגן בשולחן שלי🤣🤣🤣 זה משחק מהנה ומאתגר😍
זה מאוד כיף
פעם זה היה אחד מעשרת המשחקים המובילים כאן, אבל הדברים החדשים ממש התעסקו בסגנון המשחק, תחזירו אותו ואני אתחיל לשחק שוב במשחק. (נהגתי לשחק את זה ב-ds שלי) נ.ב. חולה
זה אחד המשחקים האהובים עליי אבל לצערי אני חייב לדרג אותו בכוכב אחד בגלל הסיבות הבאות. הייתי צריך להפעיל מחדש את הטלפון שלי (מומלץ פעם בשבוע) והוא ניתק אותי מ-FB. זה בסדר אבל זה איבד את כל ההתקדמות שעשיתי עד כה. שיחקתי הרבה אתמול והמאכלים והמטבעות המשמחים שלי שהייתי אמור לקבל במשך יומיים נעלמו בחווה, דיג, המסעדה המאושרת, הבוסתן והשדות כאילו לא שיחקתי בכלל. איבדתי גם 200 מהמטבעות שלי. הרבה דברים אחרים איבדתי אז אני אסיר את ההתקנה.
בדיוק כמו גרסת DS, אבל 2 למודעות רבות הופכות את זה לבלבול בניווט כשמנסים לשחק ומסתכלים בתפריטים כדי לעבור על אפשרויות פשוטות או אוכל לבשל. חוץ מזה זה קלאסי בין משחקי הנייד האחרים!!!
המשחק הזה מחזיר לי את הזכרונות שלי כי כשאני ילד אני תמיד משחק במשחק הזה אז אני רוצה לתת להם חמישה כוכבים🌈⛄
אממ די מהר לי אבל ממש כיף לשחק ילדים יאהבו את זה הם ילמדו וישמחו לחיות על ידי משחק זה כדי ללמוד לבשל אבל לא ממש מהר פשוט אל תמחק את זה רק תשמור את זה ותהיה שמח😇😉
המשחק כבד מאוד על ספאם הפרסומות, עד לנקודה שבה אחרי מתכון אחד המשחק הכניס 3 חלונות קופצים כדי שפרסומות ייסגרו והושהה לאחר כל שלב של בישול 5 פעמים כדי לאפשר לי להחליט אם אני רוצה לצפות בפרסומת עבור מטבעות. אם אתה יכול לעבור את הפרסומות, המשחק למעשה די מוצק - המכניקה עובדת בדיוק כמו פעם ב-DS. רק חבל שיש כל כך הרבה פרסומות שזה מעייף להגיע ממש למכונאים האלה.
אחרי כל מה שאתה עושה, יש חלון קופץ ששואל אם אתה רוצה לצפות במודעה של מטבעות נוספים. הדבר היחיד שמרגיז יותר מזה הוא האופן שבו היא אומרת "אפילו יותר טוב מאמא" אחרי כל שלב של כל מנה. אין אפשרות לכבות אודיו קולי. המשחק הוא משחק סלולרי עצוב ונורא קרע ממשחק מדהים. לא ניתן להמליץ כי הילדים שלך יבקשו מידע על כרטיס אשראי כדי לפתוח עוד דברים.
לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק לייק 👍👍👍👍👍👍👍
אני מאוד אוהב את המשחק הזה. Dawolode המשחק הזה. מבשלת אמא. 5 להתחיל. 😇😇😇
משעשע לזמן מה אבל אתה צריך להוציא כסף אמיתי אם אתה רוצה לבשל יותר מ-6 מתכונים שונים
אני אוהב את המשחק הזה שהוא מלא בדברים ייחודיים שונים כמו מיני-משחקים! חַקלָאוּת! דיג! זה כמו חווה מלאה זה מלא מיני משחקים זה מדהים אתה יכול גם לתת לאמא בגדים מדהימים אתה יכול אבל מהחנות ואתה מקבל מסעדה ואתה צריך לבשל מנות בשביל זה! המשחק הזה פשוט מדהים!! אני באמת ממליץ פשוט להוריד אותו ולראות בעצמך את הדברים המדהימים שיש למשחק הזה!!
אהבתי את סדרת DS כילד והתרגשתי כשראיתי את זה. למרות שזה החזיר זיכרונות ישנים והמתכונים שיכולתי לפתוח היו מהנים, רובם נעולים מאחורי חומת תשלום. הם גם הרבה יותר פשוטים ולא לוקח הרבה זמן לעשות אותם, אז לא ממש שווים את המחירים שהם מבקשים. הממשק גם עמוס מאוד וזה מרגיש כל הזמן כאילו אני באחד מאותם אתרי הונאה עם כל החלונות הקופצים האלה. עדיף לך לשחק במשחקים המקוריים.
זה צריך קצת יותר פלייר הלוואי שזה היה כמו משחקי נינטנדו המקוריים אבל זה משחק נייד מה אתה הולך לעשות
לא מספיק הסבר. בקושי שיחקתי ונגמר לי הזמן ואפילו לא מוצא דרך לשלם על עוד זמן? אני מניח שאני מפספס משהו. השדות פשוט אומרים "אתה לא יכול לאסוף יותר מהאזור הזה". המסעדה שלי פשוט אומרת "הזמן נגמר!". אני בטוח שאני מפספס משהו. אני בספק אם ניתן לשחק במשחק רק שעה ביום. אבל אני לא מצליח להבין את זה. הלוואי והיה יותר הסבר איך להשיג יותר זמן או מה עוד אתה יכול לעשות.
זה יהיה נהדר אם זה יעבוד כל הזמן. בכל פעם שאני הולך לאתגר בישול נגד דוג'ו מאמא זה עושה 2 דברים. ראשית זה עובר מאנגלית ליפנית ושנית הפקדים מפסיקים לעבוד כך שאתה נכשל בכל פעם וצריך להוציא כסף או לצפות בפרסומות לכל דבר במשחק! אם זה משחק להורים לעשות עם הילדים שלהם, זה רע כי זה לא מרגיע לבלות עם ילדים אם אתה צריך לצפות בפרסומות כל 5 שניות! אלא אם כן אתה משלם זה מעצבן מכדי לשחק.
אפילו אחרי שקניתי את כל הרכישות בתוך האפליקציה עבור הבן הקטן שלי, המשחק עדיין מאלץ אותו לצפות בפרסומות כל הזמן עם כפתורי "לחץ כאן" מטעים, מהבהבים. זו מתיחה נגד ילדים קטנים!
למען האמת, זה משחק מהנה רק עם הבישול, אני מרגיש שהוא עסוק מדי במסעדה ובכל דבר אחר, הכל קורה בבת אחת.
זה היה כיף לזמן מה🙄 אבל אתה צריך לשלם עבור מתכונים אחרים בכסף אמיתי 😠
Cooking Mama: Let's cook! Образовне xktx
Sweet Crossing: Snake.io Hygge xjq
אוקיי המשחק לא כזה גרוע. אני שמח עם זה. אבל למה שמתי שלושה כוכבים? כי המשחק שלך לא יכול להתחבר לאינטרנט שלי. אנשים ביקשו אני מתכוון התחנן להסיר את הבאג הזה. הפרסומות אפילו גרועות פי עשרה מבאג האינטרנט כי הפרסומות ממש לא בשלות. המשחק הזה הוא ממש חמדן ורוצה קצת מהמזומנים השמנים הטובים האלה במקום ביקורות משמחות מאנשים ששיחקו במשחק..הנה כמה עצות!...תפסיקו לשים קופצים של מתכוני ה"שלם על זה" המטומטמים שלכם. הבנת? טוֹב!
הרבה, הרבה יותר מדי חלונות קופצים. כאילו, המשחק עצמו כיף, אבל אני חושש שפשוט צריך לפתוח את האפליקציה כי אתה פשוט מקבל ספאם לחלוטין עם טונות של חלונות קופצים, אחד על השני. זה מטורף, ואותו דבר קורה כשמסיימים מתכון. זה לבד גרם לי למחוק.
Cooking Mama: Let's cook! სასწავლო hxj
אם אתה קורא את זה, אני רק הולך לומר, אני פשוט מוריד את המשחק הזה ופתאום הוא חזר. חזרה להתקנה, אתה יכול בבקשה לתקן את זה אני אשים 5 כוכבים אם תתקן את זה...
אני שונאת את אמא המבשלת הזאת. Office Create = EA. המשחק הזה לא באמת חינמי, אנא תקן אותו כדי שלא יהיה כוחני ברכישות באפליקציה
המשחק הזה די מגניב!
אני שונא את המשחק הזה כאילו הוא אפילו לא נותן לך זמן לשים את הקישוטים והוא כל כך גרוע אז בגלל זה אני נותן לו כוכב אחד
יפה מאוד
יותר מדי קורה עם המסך. מבלבל מדי בשבילי.
אאאאק!! העיצוב מאוד מהמם! אני בטוח שהמשחק הזה בסדר, אבל הוא כמעט בלתי ניתן לשחק עבורי כי העיצוב כל כך מהמם! זה מרגיש כאילו המוח שלי מתפרק כשאני מסתכל על כל זה!